“Leven vanuit innerlijke kracht met plezier!”

Inspiratie

POSITIVITEIT

Mijn moeder inspireerde me door haar positiviteit, welke gedreven was door haar krachtige geest. Het maakte niet uit in welke pijnlijke- of uitzichtloze situatie ze zelf zat, ze maakte er altijd het beste van. Als ik vroeg aan haar hoe het met haar ging, dan zei ze altijd: ´Goed´. Dat gaf mij ook een goed gevoel, zodat ik verder kon met mijn leven. Ik was me bewust van haar positiviteit en krachtige geest toen ik 12 jaar was. Mijn moeder kreeg in die tijd van specialisten te horen dat ze dat jaar in een rolstoel zou belanden en tevens zou overlijden. De rolstoel is er nooit gekomen. Zevenendertig jaar later is ze overleden in liefde voor zichzelf en alles wat leeft. Ze was een sportfanaat en heeft tot het einde gegolft, weliswaar met hulp van een golfkarretje.

Mijn vader inspireerde me op een ander manier. Als ik een probleem had, zei hij altijd: ¨Ameliet, als je daarmee doorgaat, heb je en+en¨. Mijn vader was een techneut en zag “het probleem” vanuit rekenen. Hij bedoelde daarmee, dat ik positief met mijn probleem om moest gaan en niet verzanden in verdriet, boosheid of teleurstelling. Om er niet nog een probleem bij te krijgen.

Voor mij gaat het leven erom, hoe ik met verschillende situaties en problemen omga. Het beste ervan maken. Door liefde te sturen naar ongewenste situaties of problemen en positief in het leven te staan, dan kan ik alles aan.

Voor u, is het het proberen waard!