“Leven vanuit innerlijke kracht met plezier!”

HRM

Als werkgever komt u steeds meer onder druk te staan door onder andere nieuwe technologieën, concurrentie, wetgeving/regelgeving en de persoonlijke omstandigheden van uw medewerkers. Kortom, uw organisatie is continu onderhevig aan veranderingen.

Door analyses, surveys en interviews kan Pro4AM, met haar brede kennis en ervaring, gedegen advies geven en bijdragen aan wat voor u het beste aansluit bij uw situatie en wensen.

Pro4AM richt zich tevens op het intrinsiek prikkelen en motiveren van medewerkers in organisatieveranderingen. Natuurlijk gaat het nog steeds om winst te maken, maar de weg er naar toe wordt anders ingezet. Meer vanuit plezier tezamen werken!

Organisatieveranderingen kunnen door uw medewerkers als ingrijpend en met enige weerstand ervaren worden. Hoe kan Pro4AM uw medewerkers intrinsiek prikkelen en motiveren? Door onderzoek te doen naar hun aangeboren talenten, drijfveren, veranderbereidheid en waar ze écht plezier in hebben. Hierdoor ontstaat bewustwording, waardoor effectieve interventies ingezet kunnen worden.

Door de veranderbereidheid van uw medewerkers te vergroten ontstaat er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor ze leven vanuit hun innerlijke kracht met plezier.

Doordat uw medewerkers doen waar ze goed in zijn en waar ze écht blij van worden, zal dit hun werkprestaties en werkplezier beïnvloeden, waardoor het realiseren van uw organisatiedoelstellingen vergroot wordt.

Pro4AM is gespecialiseerd om uw zorgen omtrent organisatieveranderingen weg te nemen, door haar diensten aan te bieden op de volgende gebieden, zoals: strategisch HRM, Human Capital Management, persoonlijk leiderschap, management van verandering en strategisch beloningsmanagement.

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u hier een afspraak maken.

Het tarief is nader overeenkomstig te bepalen.