“Leven vanuit innerlijke kracht met plezier!”

Acupunctuur

Pakt de oorzaak van de klacht aan

De diagnose van acupunctuur is gebaseerd op het inzichtelijk maken van de lichamelijke klacht en/of mentaal-emotionele uitdaging, welke voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Waarna een behandelplan voor de behandeling wordt opgesteld.

Laat de energie weer stromen

Acupunctuur is een onderdeel van verschillende behandelmethodieken in de Traditionele Chinese Geneeswijze. Bij de oudste vorm van acupunctuur worden naaldjes op acupunctuurpunten in het lichaam gestoken om Qi (energie) en Bloed (alle vloeistoffen die door het lichaam gaan) in beweging te zetten. Zo kunnen organen en meridianen beter hun functies uitvoeren en krijgt het zelfgenezingsproces de kans om het lichaam volledig te genezen.

In het hoofdstuk behandeling wordt inzicht gegeven wat u kunt verwachten. Er zijn verschillende methodieken in acupunctuur die toegepast kunnen worden tijdens uw behandeling. Ervaar zelf de werking van een behandeling, door hier een afspraak te maken.

Uw acupuncturist is lid bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en aangesloten bij de Koepel Alternatieve Behandelwijzen. Klik hier voor meer informatiie.

U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts om een afspraak te maken voor een behandeling.

NVA_logo KAB_logo