“Leven vanuit innerlijke kracht met plezier!”

Inspiratie

HET PAD

We bewandelen het Pad met zijn allen. We zijn allemaal passanten van elkaar. Wie zijn onze passanten? Iedereen, ook onze kinderen, partner, familieleden, vrienden of onbekenden. Soms lopen we voor een korte tijd samen of hebben het geluk om een leven lang samen het Pad te bewandelen. Soms is het mijn Pad of soms ons Pad, omdat ik op dat moment in zielsverbintenis ben met de ander en het Pad écht samen bewandel.

De onrust komt pas als ik het Pad wil claimen. Dat heeft geen zin. Het Pad is veranderlijk en ontvouwt zich, zoals het komt. Wil ik het Pad toch gaan claimen, dan leef ik niet vanuit ´het is wat het is´. Mijn focus ligt dan om een bepaald Pad te behouden of te sturen. Wat uiteindelijk heel veel energie gaat kosten en of dat gaat lukken?

Ik ben niet meer gefocust op mijn Pad. Ik bewandel het Pad, zoal het komt. Achteraf kan ik zeggen welk Pad ik bewandeld heb. Wat is nodig om het Pad te bewandelen? Flexibiliteit en positief in het leven staan. Dat vergemakkelijkt het Pad te bewandelen. Ik heb vertrouwen dat het Pad wat zich voor mij zal ontvouwen, is zoals het is en dat is goed genoeg.

Ik wens u flexibiliteit, positiviteit en veel plezier in het volgen van het Pad!