“Leven vanuit innerlijke kracht met plezier!”

Personal coaching

Personal coaching in organisaties

Organisatieveranderingen raken uw gehele organisatie. Deze verandertrajecten vragen daarom een zorgvuldige aanpak. Het vereist aandacht en begeleiding om uw medewerkers op een juiste wijze hierin mee te nemen. Pro4AM kan vanuit verschillende invalshoeken bekijken welke veranderstrategie en stijl het beste bij uw organisatie past om het beoogde resultaat te behalen. Naast het succesvol implementeren van uw organisatieveranderingen, streeft Pro4AM naar acceptatie binnen alle lagen van uw organisatie.

Hiervoor dient Pro4AM inzage te krijgen in uw organisatie en medewerkers. Een survey kan gedaan worden in de vorm van een kwantitatief- en/of kwalitatief deel. De persoonlijke interviews richten zich op verschillende interventiemethodieken. In de volgende vier coaching benaderingen worden voorbeelden gegeven om een idee te geven wat de interventies inhouden, deze zijn: client-centered benadering, cognitieve benadering, gedragsbenadering en systeembenadering. Voor meer informatie, kunt u op een van deze interventiemethodieken klikken.

Coaching is voor Pro4AM een win-win van geven en ontvangen, welke gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen, autonomie, betrokkenheid, respect en plezier!

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u hier een afspraak maken.

Het tarief is nader overeenkomstig te bepalen.