“Leven vanuit innerlijke kracht met plezier!”

Over Pro4AM

De start van ProAM

In 2015 heette Pro4AM nog ProAM Coaching & HRM. Met ProAM heb ik mijn manier van helpen geprofessionaliseerd door middel van coaching en human resources management.

Vanuit uw innerlijke kracht uzelf versterken

Hoe? Door samen met u te onderzoeken waar uw mentaal-emotionele uitdaging vandaan komt. Afstemmen op uw kern, waar wordt u blij van (zoals zingeving) en wat is uw innerlijke kracht?

Uw innerlijke kracht waarmee uw bent geboren, heeft altijd in u gezeten en nog steeds. Met uw innerlijke kracht, vanuit uw kern, kunt u effectiviteit creëren om uw huidige- en toekomstige mentaal-emotionele uitdagingen aan te gaan.

Interview ProAM

Interview ZakenPlatform van MeerRadio met Amelita Maassen op 13 maart 2016. Klik hier om te beluisteren.

ProAM is in 2020 Pro4AM geworden

Waarom? Mijn dierbare vriend en acupuncturist heeft mij geïnspireerd om acupunctuur te studeren. Ik ging altijd met mijn blessures, van het vele sporten, bij hem langs voor acupunctuur. Na een paar behandelingen voelde ik me stukken beter en kon weer verder. Na zijn vroegtijdig overlijden miste ik niet alleen onze vriendschap, maar ook mijn acupuncturist. Hierdoor heb ik besloten om zelf acupuncturist te worden.

De momenten met mijn proefkonijnen, tijdens mijn acupunctuuropleiding, waren ronduit plezierig. We hebben ontzettend veel gelachen tijdens het prikken. Dit heeft mijn liefde voor acupunctuur alleen nog maar meer versterkt.

Zo is uiteindelijk Pro4AM Praktijk voor Acupunctuur, Personal Coaching & Counseling te Nieuw-Vennep ontstaan.

Wie ben ik?

Mijn naam is Amelita Maassen. Van jongs af aan help ik mensen op allerlei manieren. Gewoon een gewenst zetje geven, zodat ze zelf zonder klachten verder kunnen.

Mijn droom is dat u leeft vanuit innerlijke kracht met plezier zonder klachten. Dit doe ik door mijn kennis en kunde continu te ontwikkelen om voor u een gedegen behandeling / interventie vanuit verschillende aanvliegroutes in te zetten.

Waarom "Leven vanuit innerlijke kracht met plezier"? Vanuit innerlijke kracht leven is voor mij, leven vanuit mijn kern, waar ik in mijn kracht sta voor wie ik ben. Hier word ik blij van en heb plezier.

Wat zou dat voor u kunnen betekenen? Plezier heeft een positieve invloed op uw gezondheid, energetische balans en handelen. Hoe mooi zou het zijn om te leven vanuit innerlijke kracht met plezier zonder klachten.

Mijn achtergrond

Acupunctuur (verdieping in somatische- en psychosomatische klachten), master human resources management met specialisatie psychologie en coaching (wetenschappelijke verdieping in psychosomatisch klachten), psychosociale basiskennis (verdieping in gedrag, gevoelens en handelen), medische basiskennis (verdieping in anatomie, fysiologie en pathologie), NLP master coach (verdieping vanuit het denken/gedragsleer), kinesiologie (verdieping door middel van spiertesten op het onbewuste) en reiki master (verdieping in energiemanagement/helen).