“Leven vanuit innerlijke kracht met plezier!”

Inspiratie

MIST - ZONNESTRALEN

Soms zit ik op een bepaald punt in mijn leven, dat het mistig is. Ik ben uitgecheckt, leef op autopilot en heb mezelf verloren in de mist. Ik ben gewoon aan het doen, aan het rennen en zit in de sneltrein. Op meerdere momenten in mijn leven heb ik ineens in de gaten wat ik aan het doen ben. Tja.. wat nu?.

Jaren geleden heb ik een denkbeeldige band om mijn middel geplaatst met een elastiek eraan. Dit elastiek zit vast aan mijn kern, dat ik leef vanuit innerlijke kracht met plezier. Daar waar ik in mijn kracht sta voor wie ik ben. Hier word ik blij van en heb plezier.

Door mijn basis op orde te hebben. Door goed voor mezelf te zorgen, in hartcoherentie te zijn met mezelf en anderen, gezond eten, de energie van de dieren, sporten, yoga, werken en leuke dingen doen. Daarbij is écht inademen in de natuur voor mij belangrijk om meer lucht te krijgen. Ruimte in mijn lichaam, zodat energie vrijelijk kan stromen. Gek genoeg vind ik mezelf hierdoor terug. Ik heb weer zin om dingen te ondernemen. Voor mij is het “a way of life”.

In de loop der jaren is de tijd dat ik in de mist zit steeds korter. Mijn vastgeroeste dogma´s krijgen meer vrijheid om te zijn wie ik werkelijk ben en de zonnestralen te zien, wat mogelijk is.

Ik gun u zonnestralen, liefde en plezier!