“Leven vanuit innerlijke kracht met plezier!”

Acupunctuur

Behandeling

Wat houdt een acupunctuurbehandeling in? Het eerste consult begint met een anamnese (vraaggesprek) om uw huidige klacht(-en) in kaart te brengen. Het voelen van uw pols en het bekijken van uw tong kunnen onderdeel zijn van de anamnese. Voor het vervolg consult is een volledige anamnese normaliter niet noodzakelijk.

Complete behandeling

De behandeling is gericht op het genezingsproces en op het voorkomen ervan. Het aantal behandelingen hangt af van de aard van de klacht en hoe lang deze gaande is. Acupunctuur kan ingezet worden voor acute- en chronische klachten.

Waarvoor acupunctuur?

indicaties waarbij acupunctuur inzetbaar is klik hier.
Veel voorkomende klachten zijn: ademhalingsproblemen, blaasklachten, burn-out, de overgang, hoofdpijn, hooikoorts, huidproblemen, kinderziektes, maag- en darmklachten, menstruatieklachten, ondersteuning behandeling kanker met zes ervaringen hier, acupunctuur bij kanker hier en voor gesprekshulp bij kanker hier, overgewicht, pijn, reumatische aandoeningen, RSI, rugklachten, slaapproblemen, sport en blessures, stoppen met roken, tennisarm, verschil man vrouw, vruchtbaarheid, zwanger worden, zwangerschap.

Acupunctuur voor alle leeftijden

Gedurende alle fasen in het leven kan acupunctuur de levenskwaliteit verbeteren! In de volgende rubrieken vindt u de levensfasen die wij onder de aandacht brengen: fit en kwiek je zwangerschap door, acupunctuur bij een kind: echt niet eng, acupunctuur ook voor studenten, drukdruk én ontspannen met acupunctuur, vijftigplussers volop actief, vitaal ouder worden met acupunctuur.

SPECIAL!
Heeft u COVID longaandoeningen gehad en ondervindt u hiervan nog steeds klachten? Dan kan energetische acupunctuur iets voor u betekenen. Wat houdt dit in?

  • Energetische acupunctuurbehandeling op afstand en op maat door middel van een amnese.
  • Het aantal dagen hangt af van uw specifieke klachten.
  • Er wordt gebruik gemaakt van energetische acupunctuurnaalden op uw energielichaam.
  • Er wordt een nulpuntmeting gedaan door middel van kinesiologie en deze wordt dagelijks bijgehouden (maximaal 5 klachten, lichaamsenergie en -kracht).

Mijn behandeling is erop gericht om onder andere via energetische acupunctuur ernaar toe te werken dat u energiek en zonder klachten verder kunt.

Uw medewerking

Wilt u bij de behandeling gaarne twee grote handdoeken meenemen? Bedankt alvast voor uw medewerking!
U kunt gewoon in losse- of comfortabele kleding komen.